Workshops/Trainingen

 

Elk kind is in mijn ogen een mooie puzzel met heel wat stukjes die samen een prachtig complex geheel vormen..
Mijn doel is het zoeken naar dat kleine stukje, dat ze reeds bezitten, maar wat wringt en niet meteen past met hun andere stukjes.

Of dat stukje waar ze nog even naar op zoek zijn tussen tal van andere.

Dat stukje leggen, samen met het kind, op hun tempo, op hun manier, dat is mijn idee van een geslaagde workshop of begeleiding.

****

In de prijs van elke workshop/training zit het volgende: materiaal dat op de workshops gebruikt/gemaakt wordt en nadien mee naar huis mag en/of bijkomend materiaal ter ondersteuning + verzekering van de kinderen


Workshop: Een regenboog van emoties

5j tot 8j

 

Ontdek samen welke verschillende emoties er zijn op een theatrale, beeldende en muzikale manier. Misschien ontdek je wel enkele emoties waarvan je niet wist dat je ze had?

 

De kinderen leren de verschillende (basis)emoties die we ervaren, hoe hiermee om te gaan en ze te herkennen bij anderen. Herkennen en ervaren zijn belangrijke eerste stappen in het proces van begrijpen. Aan de hand van het Kleurenmonster en de Emotiekikker gaan we creatief en muzikaal aan de slag met onze emoties. 

 

 

Prijs: €30 - 2u (Terugbetaling is mogelijk via mutualiteiten)

Inschrijven? Klik hier

Data: Momenteel nog geen nieuwe data

 

 

 

Training: Mijn Lava Lichaam

5j tot 8j

 

Wordt jouw kind soms ook overspoeld door emoties? Ontstaan er dan kleine vulkaantjes op dat moment?


In deze meerdaagse training gaan de kinderen op speelse manieren inzicht krijgen in de 'Lava' die zich in hun lichaam bevindt.

In deel 1 ontdekken we de verschillende emoties, en waarom en wanneer deze emoties durven ontploffen. Wat gebeurt er als onze emoties ontploffen of ons overprikkelen? Gaan we vluchten, vechten of stilstaan?

In deel 2 zoeken we samen enkele speelse en creatieve manieren om wat meer rust te vinden eenmaal de lava begint te borrelen. We maken onze eigen rustbox!


NIEUW (Je kan enkel voor beide delen samen inschrijven)

 

- Deel 1 - 2/10/2022 (10u - 12u)

- Deel 2 - 16/10/2022 (10u - 12u) 

 

Waar: De Beleefhoek: Jan de Trochstraat 19A, 1703 Dilbeek

Prijs: €80 (Terugbetaling is mogelijk via mutualiteiten)

Inschrijven? Klik hier