> 2 werelden combineren <

"Door contact te leggen via het creatieve medium kom je tot een diepere conversatie, dan die weg te zoeken via het woord" ~ Indra

 

Klinisch psychologe & Integratief Creatief Therapeut

 

Indra studeerde klinische levenslooppsychologie aan de VUB. 

Zij liep haar stage in het VCLB van Aalst en kon hier vervolgens ook starten als psycho-pedagogisch consulente. Dit combineert ze met haar job als ELP bij RTJ De Tafels. In beide jobs probeert zij op creatieve manieren contact te leggen met het kind of de jongere die voor haar zit en steeds te werken op hun tempo. Indra startte in mei 2021 als zelfstandige psychologe in bijberoep onder de naam CreaSterk.

Zij volgde vervolgens de opleiding integratieve Creatieve therapie om die creativiteit nog verder te verdiepen en in te zetten in haar begeleidingen. 

 

Individuele psychotherapie

Indra is recent ingestapt in de multidisciplinaire groepspraktijk 'Centrum Welzijn' in Erembodegem. Wens je meer info of een gesprek? Dat kan via: https://centrumwelzijn.be/, denken, doen en voelen in balans.

Erkenningsnummer als psycholoog: 962130164 

Ondernemingsnummer: 0767.624.742

 

Vormingen en Bijscholingen

2022 Opleiding Speltherapie
2021-2022: Opleiding Integratieve Creatieve Therapie 
2022: Assertiviteitstraining volgens het Prop-model
2021: Opleiding Prop-model binnen ELP
2021: Meerdaagse opleiding SONESTRA - Werken vanuit Sociale Netwerkstrategieën 
2021: Workshop POPtalk
2021: Bijscholing Rouw en Trauma bij kinderen en jongeren voor ELP's
2021: Bijscholing Welzijnsadviseur 
2020: Vorming Zelfverwonding binnen de CLB-chat - Zelfmoordlijn
2020: Vorming Splendit Blend-it voor CLB-medewerkers
2019: Opleiding preventieadviseur opzettelijke zelfverwonding (ZVG) in scholen - BRUCC
2018: Vorming Zorgpad ADHD - CGG Aalst
2018: Vorming Instapbegeleiding nieuwe CLB-medewerkers - VCLB Netwerk

 

Theaterkriebels

 

Indra studeerde aan de Academie voor Muziek en Woord van Sint-Agatha-Berchem voor notenleer en Algemene Muzikale Cultuur met de optie jazz in haar laatste jaar AMC. Ze volgde 10 jaar lichte muziek, jazz en musical in combinatie met het koor. De musicalmicrobe beet haar stevig en zij sloot zich aan bij enkele musical- en theaterverenigingen, waaronder Toneel Tijl Ternat.

 

Stukken waarin ze reeds meespeelde zijn: Musical de Feeks (met liedjes van Queen), Sunjata, Ergens op de vlakte, STUK, Spring Awakening, Ware vrienden, Tijl Uilenspiegel, Den draad, Rapunzel in Into the woods en Tweeduister. In 2015 trad ze op met Hannelore Muyllaert tijdens de Gentse feesten met een musicalrepertoire. Met het stuk De Ezels van Breugel trok zij 5 weken rond in verschillende culturele centra. Haar laatste twee stukken waren de muzikale sprookjesvertelling ‘Er was eens’ en een reprise van Den draad in de stadschouwburg van Leuven.
Op haar muzikale pad ontdekte ze haar liefde voor harmonieën, waar zij als soliste zingt onder begeleiding van o.a. de Koninklijke harmonie Sint-Lutgardis Zuun, Musate en Musikalo.

 

Bij deze laatste gaf ze 5 jaar initiatie notenleer aan de jongste starters van 5j tot 7j. Daarnaast organiseert zij ook eigen musical-/muziekkampen samen met Musikaaltjes, waarbij kinderen meer leren over hun innerlijke wereld en hoe ze zich expressief kunnen uitdrukken.